O Colognia press

Žijeme nejen v samolepkách zalepení už víc jak 27 let, během kterých jsme vyrostli v jednu z největších tiskáren v České republice s širokým sortimentem výrobků. Je tedy jasné, že už se jen tak neodlepíme.

Produkty

Portfolio našich produktů zahrnuje širokou škálu samolepicích etiket, flexibilní obaly, shrink sleeve obaly, potisk laminátů i speciální tisky z role na míru klientům.
Pro lepší orientaci můžete také využít inspirace na základě segmentově členěného portfolia.

Oborová řešení

Dodáváme své produkty v rámci širokého spektra zákazníků. Každé oborové řešení má svá specifika a speciální potřeby. Zkušenosti, získané za dobu existence tiskárny Colognia press, jsou naším jedinečným vkladem do profesionální spolupráce s mnoha různorodými klienty.

Technologie

Používáme nejlepší mašiny na světě, které obsluhují skuteční mistři svého řemesla. Na naší kvalitě je to vidět. 

CS EN DE
Zákaznická podpora +420 321 752 111
Instagram Facebook LinkedIn
Blog

Bilancování uplynulého roku 2022

Rok 2022 je za námi a můžeme bilancovat. I přes zlomové a náročné momenty, které nás donutily v průběhu roku k razantním úsporným opatřením, hospodářský výsledek lze prohlásit za velmi důstojný.

firemní novinky
Bilancování uplynulého roku 2022

V září loňského roku jsem psal, že ziskovost bude o 1,4 % nižší než rozpočtovaná. Poslední měsíce roku 2022 však dopadly nad očekávání dobře a naše ziskovost je o 2,7 % vyšší, než jsme plánovali v rozpočtu. Domnívám se, že nemá význam opět vyjmenovávat obtíže, kterými jsme se museli vloni prokousat. Raději si připomeňme momenty, díky nimž se naše firma posune ke světlejším zítřkům. Rozpracovali jsme vizi společnosti do strategických scénářů. Na scénářový workshop jsme pozvali řadu odborníků z polygrafie, ekonomie, obalářství a v neposlední řadě ekologie. Pozvaní odborníci nám pomohli kritickým pohledem zhodnotit a upravit příběhy vize. Jsme za jejich expertní zkušenosti vděční a ještě jednou jim tímto děkujeme. Ze scénářů vznikl 3-letý podnikatelský plán, přičemž první rokem tohoto plánu je rozpočet na rok 2023.

Na konci roku jsme koupili nový pozemek na Ovčárech a rozšířili jsme tím naše budoucí bydliště na úctyhodných 15 hektarů. Nová moderní tiskárna, která zde bude v roce 2025 stát, bude průmyslová nemovitost třídy A, ve standardu certifikace BREEAM Excellent, za použití moderních energeticky účinných stavebních materiálů a metod. Polygrafický provoz bude certifikován v souladu se standardy BRC.

Proč tak velký pozemek? Když majitelé zakládali před více než čtvrt stoletím Colognii, určitě je ani ve snu nenapadlo, že jim bude na Havlíčkově těsno. To na Ovčárech nehrozí, respektive si to teď aspoň myslíme. Na druhou stranu, pokud by firmě bylo na Ovčárech za dalších 25 let opět těsno, znamenalo by to, že se nám extrémně daří. :-) Navíc letos vznikne holding, neboť obchodní aktivity Colognie se rozšiřují do zahraničí a v neposlední řadě se zaměřujeme na akvizice firem, které se hodí do strategického portfolia Colognie.

Není toho málo a bude to fuška, proto přeji všem zaměstnancům hodně zdraví a sil při realizaci rozvojových aktivit.

 

M. Galuška

místopředseda správní rady

 

 

 

Potřebujete poradit s výběrem technologie, finalizace nebo s čímkoliv dalším?
Volejte zákaznické centrum +420 321 752 111 nebo kontaktujte naše odborníky.

Instagram Facebook LinkedIn
26
1996-2024
© 2024 Colognia press, a. s.
Developed by KREATURA.CZ